0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Ik moet jullie deze week een beetje teleurstellen.. Ik ben zo enorm druk geweest dat ik niet heel veel foto’s in mijn diary heb… Toch nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Ik begon vorig weekend gelijk met het schilderen van ons nieuwe kantoor! Dit is mijn vaste schildersbroek, dus niet alleen van afgelopen weekend hoor! ;-)

Zaterdag had ik een afspraak bij de kapper, ik had zin in een nieuwe lente kapsel! Daarna weer snel door naar het nieuwe en oude kantoor om te schilderen en in te pakken!

De gele kozijnen zijn mooi stylish zwart geworden...

Zondag was het tijd voor de verhuizing! Ik had mijn oude bureau nog op de valreep verkocht. De koper heeft 'm doormidden gezaagd en op het dak van z'n auto meegenomen! Bye, bye bureau!

Na heel veel dozen en rommel waren we zondagavond laat klaar...

Na een verhuizing moet ik altijd even naar de ikea! Deze keer voor een nieuwe plant, glazen, en andere dingen die je eigenlijk niet nodig hebt maar wel koopt. Maar ik heb ook een mooie tafel gezien waar we met alle ILFN meiden aan kunnen lunchen! #tobecontinued

Tadaa! Een eerste preview van ons nieuwe kantoor! Dit is mijn werkplek.

Volgende week meer foto's in mijn diary van het nieuwe kantoor.

Ik sta deze maand in de Quote. Bedankt voor alle leuke reacties op dit artikel! :-)

Nog even reminder! Aanstaande zaterdag ben ik om 19.30 uur op MTV in het programma Money Makers. Ik ben de hele dag gevolgd door een cameraploeg dus ik ben ook heel erg benieuwd! ;-)

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties