0

Amsterdam – Wat een mistig weekje was dit zeg! Ik, en heel de redactie trouwens, hadden super veel moeite om wakker te worden. Desondanks was het een productieve week.

Samen met Annic bezocht ik Zanox voor een afspraak met online shop Nelly. We hebben super leuke ideeën! Jullie gaan er snel meer van merken… Ook ging ik naar een uitreiking met een wat vreemde naam: De Zilveren Cockring en werd ons magazine gelanceerd. Kijk snel verder voor de foto’s!

Ik begon de week met heel veel vitamines. Geen vers fruit, maar alles uit potjes en pakjes. Beter dan niets zeg ik dan maar...

Dinsdagavond nam een vriend van mij me spontaan mee uit eten. Alleen van de entree werd ik al heel blij

Daarna gingen we samen door naar de uitreiking van 'De Zilveren Cockring' van Stacey Rookhuizen. Dat bleek dus om een normale ring te gaan. Stacey had wat ontbloot heerschappen bij zich...

Woensdag ging ik lunchen met mijn oud-collega's Marjolein (hoofdredacteur Girlscene.nl) en Jet (hoofdredacteur Ze.nl). We probeerden gelijk de nieuwe fotohokjes-app van Jet. Hij heet 'IncrediBooth'

Woensdag ging ik samen met director Annic naar een afspraak met Zanox. We zijn met heel leuke dingen bezig! Hier sta ik op de foto met de Zweedse Kasja van Nelly.com.

Ik werk nu een maand bij I Love Fashion News. Tijd voor een kleine weggeefactie! Ik kreeg deze week dit boek binnen over de leukste shopadressen van Utrecht. Winnen? Laat even een reactie achter onder mijn diary!

Woensdagavond paste ik op de honden van mijn ouders. Koos wilde zoals van ouds op mijn voeten liggen, lekker warm!

Vrijdag bemachtige ik een Metro Mode, super leuk! Jammer genoeg werd ik vlak daarna niet goed in de trein en moest ik snel terug naar huis om vanaf de bank te werken.

Daardoor miste ik de lancering van ons nieuwe magazine! Ik heb er alleen de eindredactie voor gedaan, maar toch was ik trots! Annic gooide hem thuis bij me door de bus, super lief.

Daarom besloot ik in het weekend al mijn afspraken te cancelen. Ik moest wel even boodschappen doen, helaas stond ik minstens een half uur vast voor de parkeergarage. En dan ook niet meer achteruit kunnen...

Voordat ik een weekend films ging kijken, had ik wel nog een grote televisie nodig. Maar welke neem je dan? Ik heb geluisterd naar de verkoper en ik was dus een vermogen kwijt aan een 'LED-tv'.

Zondag ging ik lunchen en even shoppen in Bergen met mijn moeder. Ik vond super schattige slofjes in een klein winkeltje. Maar welke neem je dan?

Ik koos voor de witte. Zo cute!

De LINDA. lezen in bad, wat een geweldig magazine!

Vergeet niet te reageren voor de mini-winactie!

Tot volgende week, XX

Esmée

Ps. Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties