0

Amsterdam – Inmiddels ben ik volledig gesetteld op mijn plek als hoofdredacteur van I Love Fashion News. De bergen mail, de agenda vol leuke uitjes en de drukte op de redactie.

Ik kan wel zeggen dat ik inmiddels mijn draai heb gevonden op de redactie van ILFN, ik kan nu genieten van de leuke uitstapjes, zonder dat ik mij druk maak om de artikelen. En er waren weer genoeg leuke dingen afgelopen week! Zo ging ik naar de live finale van HNTM, ontbeet ik met Ecco, lunchte ik met Replay en dat waren dan nog maar de eerste paar dagen van de week…

Kijk snel verder naar mijn diary!

Maandag begon meteen weer met wat leuks: ik bezocht samen met vormgever Sarah de Live finale van Holland's Next Topmodel. Bedankt Zalando, voor de super goede plekken!

Dinsdag ontbeet ik bij Ecco. We kregen een super interessante presentatie over het merk Ecco en over de leerlooierij van Ecco.

Onder andere Celine, Louis Vuitton en Alexander Wang gebruiken Ecco leer. En onze eigen Iris van Herpen ook zoals je ziet!

Ik ben al een tijdje verslaafd aan Wordfeud (ik doe het alleen tegen prijzen, dan is het tenminste een uitdaging!) en dat voelde Elise van Modemusthaves aan. Van haar kreeg ik deze super grappige ring, thanks!

Woensdag lunchte ik bij George W met Replay omdat Nikkie Plessen het nieuwe gezicht van Replay is.

Daarna racete ik op de ILFN scooter naar de lancering van de Fashionchick pump. Hoofdredacteur Ellen doet hier de presentatie!

Ze zijn er in het blauw, zwart en nude. Ik heb deze! Dankjewel Fashionchick:)

Donderdagavond moest ik alweer mijn logeertas pakken, want vrijdag ging ik meteen door naar Rotterdam om weer wat vrienden op te zoeken!

We belandden in een super raar restaurant waar we zelf het vlees aan een grote spies klaar moesten maken. We hadden alle drie last van onze buiken...

Zaterdag ging ik Rotterdam in met mijn beste vriend. We lunchten gezellig bij Dudok, een tent die berucht is om zijn appeltaart.

In het weekend ben ik ook vaak op mijn bank te vinden. Ik doe dan gewoon de gordijnen dicht en sukkel dan in een niet fashionable jogginpak met een knot op mijn hoofd door mijn huis. Heerlijk!

Vrienden van mij houden op zondag altijd snackdag. Ik ben daar dus bijzonder vaak te vinden op zondag ;)

We sloten het weekend af met een super gezellig haardvuurtje, patatjes en een film!

XX Esmée

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties