0

Amsterdam – Inmiddels ben ik volledig gesetteld op mijn plek als hoofdredacteur van I Love Fashion News. De bergen mail, de agenda vol leuke uitjes en de drukte op de redactie.

Maar als je zo’n leuke baan hebt, is de rem vaak ver te zoeken. Je gaat door en door en door. Daarom heb ik dit weekend een stapje terug gedaan. Mijn vrienden en familie moeten soms ook mijn gezicht even zien!

Zie hier mijn fotoverslag van deze super leuke, maar hectische week!

Ik begon op maandag met een kersverse weekplanner. Ik ben een enorme controlfreak, dus een afvinklijst is essentieel. Ik heb hem zelf even aangepast.

Dinsdagmiddag gaf ik een interview in een college op mijn oude opleiding (MIC) aan de Hogeschool van Amsterdam. Heel erg leuk om te doen!

Als dank kreeg ik deze leuke Blond-mok (handig voor op de redactie), chocolaatjes en een boekje waarmee ik zelf macarons kan maken. Thanks!

En toen werd ik aangehouden, omdat ik zonder achterlicht fietste. Dom! Gelukkig heb ik het geluk dat ik al-tijd mezelf vrij weet te praten. Deze agent deed net alsof hij schreef voor zijn collega. Toen liet hij mij deze tekst zien, wat een held!

Op woensdag is het Starbucks day op de ILFN-redactie. En dat is nog lekkerder uit deze leuke bekers!

Woensdagavond gingen we met de redactie naar Arnhem voor het concert van Rihanna. Ik kon nog wel een poedertje gebruiken...

Bedankt Nivea!

Daar is ze dan... Het was een super sexy show!

Alles op het ILFN-kantoor is wit, zwart en rood. En dit keer matchten zelfs onze broodzakjes!

Annic nam donderdag heerlijke macarons mee van Ladurée, blijer kun je ons niet maken!

Donderdagavond racete ik even de stad in. Bij River Island, Vila en Pieces scoorde ik wat warme winteritems. Bont en printjes it is!

Vrijdagavond kwamen mijn ouders en broertje bij mij eten, we bestelden gezellig sushi.

Zaterdagochtend reed ik naar Rotterdam. Daar wonen mijn familie en heel veel vrienden, maar wat is het een tocht iedere keer...

Met mijn oma ging ik naar de musical Miss Saigon. Ik ben niet zo'n muscialfan, maar het was een mooi verhaal (en mijn oma vond het geweldig)

Bij mijn oma vond ik een oude foto van mij en mijn broertje sven. Ik wil dit hippieshirt eigenlijk nu wel weer hebben.

Zondag heb ik lekker bij mijn ouders uitgerust. En wat is er dan fijner dan met deze lekker ruikende badschuim in bad liggen?

XX Esmée

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties