0

Amsterdam – Deze diary schrijf ik met gemengde gevoelens. Het leven draait om beslissingen, keuzes en veranderingen en naarmate je ouder wordt is het belangrijk goed na te denken over wat je allemaal wilt. Dit geldt ook voor mij. Na een hele leuke en leerzame tijd bij I Love Fashion News, heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Super spannend natuurlijk, want een nieuwe weg inslaan is altijd eng! Toch denk ik dat het altijd juist is om naar je gevoel te luisteren en heb ik heel veel zin in de leuke en modieuze tijden die in het vooruitzicht liggen. Ik heb genoten van mijn tijd hier en kreeg door jullie leuke reacties ontzettend veel energie! Ik hoop natuurlijk dat jullie me blijven volgen, net zoals ik dat bij jullie zal doen!

Geen nood, want mijn nieuwe opvolgster is minstens net zo leuk en staat te popelen om aan de slag te gaan. Bekijk daarom mijn laatste diary om een laatste keer met mij op avontuur te gaan! En nogmaals: bedankt voor een hele leuke periode en alle leuke reacties!

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties