0

Amsterdam – Dat de zomer toch echt een beetje voorbij is, was goed te merken de afgelopen twee weken. De uitnodigingen voor leuke events stromen weer binnen, iedereen is terug van vakantie en er staan heel veel leuke dingen te gebeuren binnenkort. Voor mij betekende dit twee drukke weken die voorbij vlogen!

Zo bracht ik een bezoekje aan de Jackie Best Dressed List, waarbij Lieke van Lexmond werd gekroond tot best geklede vrouw van Nederland, kreeg ik een heerlijke persbrunch ter ere van de lancering van de nieuwe webshop Conley’s, kampte ik zowaar met wedding kriebels tijdens de lancering van de ByDanie Wedding Guide én zag ik heel veel leuke schoenen voorbij komen tijdens de catwalk show van River Island. Bekijk snel mijn diary om te zien hoe mijn weken waren!

"Nog even terug naar waar ik twee weken geleden mijn diary mee afsloot: Lowlands! Na twee dagen festival fever betekent dat natuurlijk vieze schoentjes!"

"En natuurlijk horen daar ook slechte snacks bij. Zo rock 'n roll zijn we wel."

"Zoals beloofd: Festival outfits. De glamour van mijn heldin Dita von Teese liet ik achterwege, ik ging voor snel, makkelijk en zwart."

"Eindelijk zon betekent eindelijk mijn nieuwe zonnebril op!"

"Dag twee. Wat was het warm! Dus ging ik voor kort speels broekje, doorschijnend shirt geknoopt om tegen de hitte te kunnen, haren in een knot en rode lippen."

"Deze All Stars werden speciaal voor mij gepimpt. Veren en tie-dye: What's not to love?"

"Terug op kantoor. Dit doosje was een uitnodiging voor een pers event, maar met allemaal vrouwen op kantoor snap je dat 'ie zo leeg was."

"Op naar de Jackie Best Dressed Award. Vlnr Margot, Anniek van Welikefashion.com, lieve Sabrina van Afterdrk en ik."

"Samen met de lovely Andy van Stylescrapbook, die overigens ook op Jackie's Best Dressed List stond!"

"Na het maken van een huge trend report over alle najaarstrends kreeg ik zin om te shoppen. Deze mintgroene Dr. Martens vinden heel veel mensen lelijk, maar ik vind ze erg schattig en leuk voor het najaar!"

"Zoals jullie weten draag ik weinig kleur, maar deze blouse met mijn geliefde panterprint of een gele grote cardigan staan op mijn najaars wishlist."

"In een Feng Shui bui, die heb ik eens in de zoveel maanden, besloot ik een grote schoonmaak te houden. Welke stukken mogen weg en welke blijven?"

"Op kantoor hielden we ook een grote schoonmaak, namelijk een beauty tombola! Heerlijk om de nieuwste producten mee naar huis te kunen nemen!"

"Ik werd uitgenodigd voor een persbrunch om de nieuwe webshop Conley's beter te leren kennen! Zeker een aanrader dames, met wel 500 merken!"

"Oeh... Tegen deze hapjes zeg ik geen nee natuurlijk. Cake, marsepein en chocolade. Yummy!"

"Klaar voor de brunch."

"Strike a Pose met andere genodigden en bloggers."

"Samen met oud ILFN-collega en eigenaar van PR bureau Nineteen, Anique. Zij organiseerde de persbrunch voor Conley's!"

"Meer lanceringen betekent natuurlijk meer drankjes. Deze lekkere cocktails werden geserveerd bij de presentatie van de nieuwe collectie van River Island."

"Hoge hakken en clutches in een ijsblok? Daar moet ik natuurlijk even bij poseren."

"Dames, niet vergeten binnenkort een bezoekje te brengen aan River Island! De nieuwe collectie schoenen en tassen is heeeeel fijn!"

"Tot slot nog even een foto momentje met de lieve Tess van Daelen, modejournalist die we natuurlijk allemaal kennen! Hier zijn we bij de lancering van de ByDanie Wedding Guide."

Natuurlijk hoor ik ook graag hoe jouw fashionable weken zijn geweest! Laat je een reactie voor me achter?

Love, xx Anna

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties