0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week ben ik extra druk want hoofdredacteur Esmée is lekker een weekje naar de zon dus ik ben naast mijn normale werkzaamheden ook nog hoofdredacteur! Daarnaast ben ik met meerdere nieuwe samenwerkingen en hele leuke projecten bezig!

Zaterdagavond was er precies voor ILFN HQ de Keizersrace op de gracht! Ik ben geen schaats fan, maar dit was een geweldig event! Gelukkig konden wij lekker warm binnen vanaf de 1ste verdieping kijken want het was super koud!

Zondagavond was ik tot laat aan het werk met een laptop op mijn schoot en de tv aan! De Grammy Awards waren en natuurlijk doen wij daarop op onze site verslag van. 's nachts om 2 uur stuurde ik de mooiste jurken door naar Esmée zodat ze die gelijk 's morgens vroeg online kon zetten! Team work! Klik op de foto om de mooiste en bijzondere jurken te bekijken!

Om een beetje aan te geven hoe mijn week eruit ziet... Mijn afspraken zijn roze..

En dat betekent na het werken op kantoor, 's avonds doorwerken. Thank god I love my job!

Volgende week zaterdag ga ik een week skieen in Frankrijk. Het enige wat ik nog nodig had waren snowboots! Deze heb ik gekocht bij mijn favoriete webshop ModeMusthaves.com! Klik op de foto om ze beter te bekijken in de webshop!

Jullie denken vast, huh er missen een paar foto's van deze week! Dat klopt! Ik ben met meerdere projecten bezig waar ik nog niks over kan zeggen. Keep you posted!

En dan sluit ik mijn diary af met heeeel goed nieuws! Wij geven namelijk een echte Jimmy Choo tas weg t.w.v. 1000 euro! Klik snel op de afbeelding om mee te doen!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties