0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Ik heb deze week vakantie! Dus niks doen, dvd’s kijken, niks doen, een heel klein beetje werken en weer niks doen! Maar voor mijn vakantie gingen we gezellig met alle meiden eten voor Kerst…

"Vorige week donderdag hadden we met alle ILFN meiden en Elise (mijn zusje) van ModeMusthaves.com het Kerstetentje. En natuurlijk kreeg iedereen een Kerstpakket! Uitpakken maar! Tijdens het voorlezen van alle kerstgedichtjes hielden we het trouwens niet allemaal droog. Dat heb je in een bedrijf met alleen maar vrouwen.. ;-)"

"Ik werd ook verrast met super mooie cadeaus én een kerst gedicht! Ik ben zoooo blij met dit armbandje! Ik kreeg 'm van mijn toppers Esmée en Tamar. Super lief hè?!"

"En we kregen ook allemaal een cadeautje van ModeMusthaves.com!"

"Namelijk dit superschattige ringetje! Wil jij 'm bestellen? Klik op de foto!"

"Dit heerlijke rituals pakket kreeg ik van onze super lieve stagiaires Sarah, Michelle en Charisse! Zo lief!!"

"En ik kreeg ook een heerlijke geurkaars van onze stagiaire Esmé!"

"Na alle cadeaus was het tijd voor een feestmaal!"

"Vrijdag was het de laatste dag van onze stagiaire Charisse. :-((( Dus tijdens de vrijmibo kregen we taart! Lekkere combi he?! ;-)"

"Met Kerst geef ik mezelf altijd een kerstcadeau, dit jaar warme handschoenen..."

"...en deze lekkere warme UGGS! Ik weet dat heel veel mensen ze vreselijk vinden, maar ik vind ze heerlijk warm!"

"Op eerste Kerstdag hadden we een heerlijk uitgebreide lunch met de hele familie"

"Zoooo gezellig!"

"Tweede Kerstdag ging ik gezellig met mijn nicht eten"

"Na de Kerst was het echt tijd voor VAKANTIE! Ik heb een hele week vrij genomen en ik kan je vertellen dat is nog niet zo makkelijk voor een workaholic zoals ik! ;-) Dus ik ga zoals op deze foto niks doen, films kijken, niks doen, een heel klein beetje werken en weer niks doen!"

"Dus ik heb heel veel dvd's gehuurd, zoals Bridesmaids. Ik houd niet echt van komedie, maar deze film is zo grappig!"

"En dit is ook een aanrader als je van een feel good movie houd, ik heb er nog veel meer gekeken, maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien... ;-)"

"Het is alweer bijna 2012, ik wens jullie allemaal een liefdevol en natuurlijk fashionable 2012 toe! Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen met oud & nieuw want ik weet het nog niet! Laat je me weten wat je gaat doen?"

Tot volgend jaar! ;-)

Love, Annic

P.s. volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties