0

Amsterdam – En weer een week voorbij! Steekwoorden voor afgelopen week zijn: Nieuwe warme winterjas, lunch, lunch, lunch, BeauMonde Awards, Doutzen Kroes, Nieuwe Stylepaper en ga zo maar door!

Kijk snel verder voor mijn nieuwe photo diary!

Daar is 'ie dan! Ik ben er zoooo blij mee! Echt heerlijk warm!! En na alle vragen.. Dit is dus het merk. Maar je bent gewaarschuwd... Een rib uit je lijf!

Lunch op ILFN HQ! Met cup a soup in onze eigen mok. P.s. Cadeau tip voor de feestdagen. Klik op de foto om de mok te bestellen!

En een snack op ILFN HQ, ook dat gebeurt op een redactie van een modesite ;-)

En om het rijtje af te maken.. Deze lunch onderweg was ook heerlijk! Haha

Deze foto plaatste blogger MissLipgloss.nl op haar Instagram profiel. Ik wil dit schilderij ook! Love it!

Af en toe (met de nadruk op af en toe) is er ook tijd voor ontspanning. Zoals deze grappige foto's maken met mijn nichtje

En heerlijk zitten bij de openhaard.

Dinsdag werd door het team van Danie Bles 100 'I Love My Future It-Bag' spaarpotten opgehaald voor de VIP BeauMonde Awards goodiebags van vanavond. Cool he?!

Jullie weten inmiddels waarschijnlijk wel dat ik een enorme Apple fan ben. Door alle drukte was ik bijna vergeten dat mijn mobiele abonnement afgelopen was. Ik heb dinsdag direct een nieuwe iPhone 4S besteld. Ik moet wel 2 a 3 weken wachten... Can't wait!

Vanavond is het zover! Onze nieuwe Stylepaper wordt online gelanceerd en vanaf morgen verkrijgbaar in onze webshop! Dit is de cover! Ik ben super trots!

Gisteravond heb ik wat nieuwe kussens en andere leuke spullen voor thuis besteld. Zoals dit pailletten kussen...

...en ook dit gebreide kussen. Wat vinden jullie ervan? Ohja voor de nieuwsgierige dames onder ons, online besteld bij H&M.com

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties