0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week de Talkies Terras Award, de lancering van de nieuwe Talkies, lunchen met Miss. O en nog veel meer. Bekijk alle foto’s hieronder.

Laura Chelsey Mike en Roger bezochten afgelopen week Talkies Terras Awards 2012! Dit jaar ging de grote prijs naar Harbour Club met, aldus Talkies Magazine, het beste terras van 2012. Talkies hoofdredacteur Kristina was prachtig in LaDress

Tijdens de Awards werd tevens de nieuwe issue van Talkies gelanceerd

Des te fijner is het nieuwe nummer, omdat beide So founders geinterviewd werden. Hier een mooi item op de literatuurpagina met onze eigen Miss O. over haar populaire MeetMissO blog

En voor Thijs is er een mooi 'centerfold' momentje

Stylist Dayenne Bekker straalde in haar zonnig gele top!

Maar dat is leuk! Roger kwam vriendin Marijke Helwegen tegen die haar paarse emsemble afstylde met een retro zonnebril van Polaroid eyewear.

Gespot tijdens Talkies Terras Awards, deze zomerschoentjes van Nelly.com

Goodiebag, check! Roger ging nog even snel op de foto met stylist Famke Mesman en Janine Kho van pretapregnant.com

So Simone, Mike, Roger en Laura bezochten maandag de officiele opening van... Jawel, diezelfde Harbour Club

Tijdens de opening van de Harbour Club mochten de Oestermeisjes natuurlijk niet ontbreken! So Mike nam een heerlijke oester en ging op de foto met zijn favoriete Oestermeisje

So meiden Laura en Simone!

So mannen Roger en Mike strike a pose...

Hieperdepiep! Onze Simone was deze week jarig!

Het So prachtige ingepakte cadeau van Simone. Wat zal daar nou inzitten?

Tijd voor taart, een kaart & cadeautjes natuurlijk

What's your favorite gift? You can choose it!! Wat gaat het worden So Simone?

In een vroege meeting al aan de overheerlijke Bandidos Malt en Union Radler Grapefruit!

Arjen & Miss O. gingen langs bij vriend Dennis van Stanislavski om hem onze Radler Grapefruit & Bandidos ICE drinks te laten proeven!

Welkom kerverse So stagiair Yvonne!

So vriendin en tevens SBS Shownieuws' nieuwe Lifestyle chef Lisette van der Ster kwam langs voor de lunch, inspiratie en natuurlijk een ijskoude Radler!

Lekker lunchen met Miss O. en Thijs gaat nooit zonder de nodige inspiratie. Thijs wijst Lisette op de ultracoole nieuwe collecties

Ook Thijs geniet van zijn verkoelende Radler Grapefruit

So Laura liet zich even vertroetelen in haar favoriete spa in Amsterdam...SENSE Spa

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties