0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag opnieuw een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week was ik in Veenendaal bij de winkel Fan Fan, waar mijn collectie nu ook te koop is. Ook ging ik samen met Maria en Esra naar het feestje JACKED in de Club Air. We stonden zelfs backstage bij Afrojack, wat een feest! Verder was het een drukte bij Josh V en waren mijn lieve vriendinnen Myrthe en Maria bij de opnames van de nieuwe videoclip van Thomas Berge.

Kijk je even mee?

Deze foto met deze tekst kreeg ik van mijn zwager toegestuurd. Mooie tekst en helemaal mee eens!

Ik was nog even in Veenendaal (waar iedereen klaar was voor de komst van de Koningin) en ging daar op bezoek bij Fan Fan, die vanaf heden ook mijn JOSH V collectie verkopen.

Maria, Esra en ik waren nog backstage met Afrojack in Club Air tijdens JACKED. Superleuk! Hier staan we achter de DJ-booth te dansen en lichtgevende laser-dingen in het publiek te gooien #fun

Ok, en zelf hebben we ook een laser-ding om mee te zwaaien ;-)

Esra met haar laser-ding

En ik vind het ook enig...

Mijn magazijn lijkt wel ontploft, maar ik ben gewoon volop aan het uitleveren aan alle winkeliers!

Ik weet het nu zeker. Ik wil dit gave ding in rosé-goud als bedrijfs-gadget om mee rond te rijden door de stad!

Myrthe (van NLHV) en Maria hadden afgelopen week opnames met Thomas Berge voor zijn nieuwe videoclip. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Mijn pols deze week, helemaal vol met armbanden van Bibi en mijn Amayaa by Priyanka ring

Het blijft leuk (en een beetje gek) om mijn eigen t-shirt van Lakeside bij al die meiden aan te zien! Klik op deze foto om zelf ook mijn Modemeisjes-tee te kopen!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties