0

Amsterdam – Esmée geeft het ILFN-team met haar aardige Anna Wintour-skills leiding. Deze jonge hoofdredacteur (22) werkt al vanaf haar achttiende in de journalistiek. Bij I Love Fashion News heeft zij de perfecte uitlaatklep voor haar passie (schrijven) en haar verslaving (fashion) gevonden. Wil jij weten wat onze hoofdredactrice dagelijks op haar bordje krijgt (soms letterlijk en figuurlijk)? Bekijk snel haar Photo Diary!

Deze week hadden we een topweek op de redactie van I Love Fashion News! Het was niet alleen een spannende week door de aanwezigheid van een cameraploeg (mag er verder niets over zeggen, sorry!), maar het gaat sowieso heet goed met de website! Daarom trakteerde Annic het hele team op muffins en ik trakteerde mezelf op een avondje sauna.

Bekijk snel mijn diary hieronder…

Ik ben de hele dag met mijn telefoon in de weer. Vooral Twitter, mijn mail en de fashionwebsites uit het buitenland bekijk ik zeker ieder uur. Maar waar ik blijst van word? De foto op de achtergrond met een van mijn beste vriendinnen!

Over vrienden gesproken, een vriend van mij vindt dat ik de serie Dexter moet kijken. Hij is bezig met het downloaden van seizoen 1. Kennen jullie de serie?

Dinsdag was de cameraploeg aanwezig op de redactie. We werden allemaal gefilmd en Annic en ik werden geinterviewd. Ik lijk hier heel rustig te zitten, maar mijn hart ging aardig tekeer...

Tijd voor een outfit in mijn diary! Hier draag ik een see through blouse van H&M, een leren broek van New Yorker, schoenen van Jeffrey Campbell en natuurlijk mijn Scrabble-ring van ModeMusthaves

En op een dag kwamen Annic en ik er achter dat we gewoon dezelfde laarzen dragen!

De traktatie van Annic! Heerlijke muffins van B&B op de Leidsestraat. En het mag wel eens gezegd worden: we hebben een geweldig ILFN-team!

Deze gaatjestrui had Elise van ModeMusthaves.com mee uit Parijs genomen. I'm in love!

Vrijdag begon ik aan iets nieuws: schoonheid van binnenuit. Deze pil en ampul van PhytoCure zorgen er met natuurlijke ingredienten voor dat je je super fit voelt. I Like.

Maar mijn ongezonde vrijdagmiddaglunch zeg ik niet zomaar vaarwel... Moet kunnen toch?

Mijn weekend begon ik in de sauna met een vriendin: heerlijk!

Zaterdag spendeerde ik een middag in de stad om voor mijn familie kerstcadeautjes te kopen. Ik ben er klaar voor!

Zondag heb ik heel mijn huis maar eens opgeruimd. Mijn walk-in closet is er altijd het ergst aan toe. Hier was ik bijna klaar!

En 's avonds keek ik natuurlijk naar The Rachel Zoe Project op TLC. Love her!

Tot volgende week, XX

Esmée

Ps. Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties