0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: JOSH kan het allemaal! Deze beauty met brains zal je iedere week opnieuw een kijkje geven in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week was Josh enorm druk met de nieuwe collectie. Gelukkig kon ze nog wat tijd vrij maken voor een gezellige High Tea met haar vriendinnen, het optuigen van de kerstboom voor haar ouders en om met haar vriendinnen te strijden om de lekkerste bonbons! Bekijk snel wat Josh deze week nog meer deed.

Met mijn lieve Alphense Meisjes tijdens een High Tea. Supergezellige dag!

Als verrassing voor mijn ouders heb ik samen met mijn zussen stiekem de kerstboom opgetuigd. Mijn ouders komen met Kerst thuis vanuit Dubai en dan is dit wel zo gezellig!

Oh ja, er stonden bonbons bij mijn ouders. Mijn zussen proberen hier onopgemerkt de lekkerste eruit te pikken en het doosje weer netjes in te pakken!

Aangezien ik nog geen tijd had om bij mij thuis een kerstboom op te tuigen, kreeg ik van mijn zus deze hysterische nepboom. Die lampjes knipperen non-stop Héél irritant.

Even een momentje voor mijzef bij de kapper... #houervan

Naast mijn uiterlijke verzorging (hairstylst, manicure, schoonheidsspecialiste etc) geef ik belachelijk veel geld uit bij Rituals. Die geurstokjes zijn geweldig! Net weer nieuwe gekocht en oude vervangen...

Het blijft een spannende periode... Het moment dat mijn samples van JOSH V binnen komen! Als het goed is heb ik nog vóór de kerst de collectie binnen! Yay!

XX, Love

Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Tekst: Josh Veldhuizen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties