0

Parijs – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Na Berlijn vorige week had ik tussendoor ook nog even een surprise party voor mijn zusje en bezocht ik natuurlijk de Modefabriek in Amsterdam. Deze week ben ik in Parijs! Bekijk snel de foto’s

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik in Berlijn was op de modebeurs Bread & Butter. Het Nederlandse merk MyBrand was daar ook en maakte daar ter plekke T-shirts zoals deze! Super cool toch? Klik op de foto om het hele report van Bread & Butter te bekijken!

En dit custom-made MyBrand Tshirt kreeg ik mee!

's Avonds waren we uitgenodigd voor een feest van Antony Morato in een sky bar op de zestiende verdieping in Berlijn

Het was echt een super leuke avond...

...en wat wil je met zo'n uitzicht!

Zaterdagochtend vroeg was het tijd voor de kapper!

Daarna naar de Apple store om een nieuwe laptop aan te schaffen.. Mijn oude is vorige week dus overleden... :-(

Snel naar ILFN HQ om alles over te zetten van mijn iMac want ik kan natuurlijk niet naar Parijs zonder laptop!

Oja! Deze shampoo, conditioner en masker heb ik gekocht bij de kapper en thuis geprobeerd! ECHT EEN AANRADER! Wat een wondershampoo. Mijn haar voelt zacht en het glanst! Love Redken!

Zaterdagavond was het tijd voor de verjaardag van mijn liefste zusje Elise! Ze werd 25 en kreeg van mij een tas die al heeeel lang op haar verlanglijstje stond! Na het eten hadden we een surpise party georganiseerd en ze wist echt van niks! Die blik van haar toen ze binnen kwam vergeet ik nooit meer!

Zondag was de Modefabriek in Amsterdam, ook daar was ik natuurlijk even naartoe! Klik op de foto voor het hele report!

En maandagochtend ging de wekker heeel erg vroeg! Op naar Parijs!

Parijs stond het teken van inspiratie opdoen en modebeurzen! Hieronder alle snapshots op een rij van alle leuke dingen die ik tegenkwam!

Ontbijten bij Starbucks, waar de Nederlandse ontwerpster Iris van Herpen ook zat...

Een paraplu!

Dan nog even wat huishoudelijke nieuwtjes! We hebben sinds gister een nieuwe iPhone app! Verwijder je oude en download the new and improved ILFN iPhone app! Klik op de foto om de nieuwe app te downloaden!

En voor onze eigen ILFN webshop hebben we weer heel leuke nieuwe sieraden en accessoires laten maken! Natuurlijk alles in het teken hartjes en love... Ze komen volgende week online!

Ze liggen al op mijn nachtkastje...

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties