0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: JOSH kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere week opnieuw een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Benieuwd wat ik deze week heb gedaan? Bekijk snel mijn nieuwe photo diary

Ik besluit last-munite even naar Parijs te gaan, dus maakte speciaal voor jullie even een foto van mijn outfit. Paris-proof!

Na een heerlijk diner bij Hotel Côstes, vertrek ik weer richting Amsterdam. Het blijft een prachtige stad, vooral 's avonds!

Op de terugweg vanuit Parijs kreeg ik een autoongeluk met 2 klapbanden (zie het horrorverhaal op mijn Facebook) en na een ellendige avond:nacht en een onverhoopte overnachting, kon ik de volgende ochtend eindelijk richting huis..

Helemaal weg van mijn nieuwe Mi Moneda ketting. Op het muntje staat 'Think, Believe, Achieve', een tekst die perfect bij mij past!

Op de Modefabriek kwamen Maria en ik ook deze fantastische armbanden van Bibi tegen. Wij zijn fan!

Cecile is druk met de verkoop van de nieuwe collectie aan winkeliers en demonstreert hier wat setjes aan een klant

Met de Modemeisjes weer eens een avondje uit! Deze keer gingen we naar The Waterfront

Tijdens het feestje gaf Maria nog even een bongo-concert met Tamara als instrument. Concert was volledig uitverkocht natuurlijk.

We hadden met de Modemeisjes nog een nieuwe pers-shoot, altijd super gezellig zo'n dag. Otto van der Toorn maakt ook echt prachtige foto's!

Het is superdruk op de fanpage van JOSH V op Facebook! Hebben jullie m ook al ge-liked?? Even doen! Klik op de foto om naar mijn pagina te gaan.

Tot volgende week!

XX, Love

Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Tekst en beeld: Josh Veldhuizen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties