0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Wat een week! Blue monday, laser behandeling, een beetje pech in het weekend en gister ben ik naar Berlijn gereden! Bekijk snel mijn diary voor de foto’s

Soms heb ik aan het einde van de dag zo'n trek! Vorige week op kantoor chips en cola! Jaja modemeisjes eten chips! ;-)

Vorige week donderdag ging ik gezellig met vriendinnetje (en oud stagiaire) Faye uit eten. Love tuna!

Vrijdag was onze stagiaire Sarah voor het laatst.. :-( Maar ze trakteerde wel lekker op tompoucen!

En natuurlijk kreeg Sarah tijdens onze vrijmibo een afscheidscadeau!

(Dit ben ik niet ;-) Zaterdag had ik mijn eerste laser behandeling om mijn oksels te ontharen, bij wit.nl. Zoals jullie zien ben ik niet het meisje op de foto, maar binnenkort meer over deze behandeling op I Love Beauty News.com! Klik voor meer info op de foto

Ik had afgelopen weekend een beetje pech.. AU! Mijn vingers vebrand aan de fluitketel thuis..

En zondag kwam ik er achter dat mijn laptop het opeens niet meer deed... Snik! :-(

Gelukkig nam mijn GBF Lex me mee de stad in om te shoppen bij o.a. bookstore Mendo in de negen straatjes en gezellig te lunchen

Maandag ging ik gelijk naar de 'Apple dokter' om mijn laptop weg te brengen. En nu maar afwachten...

Afgelopen maandag was het 'blue monday', de meest depressieve dag van het jaar, reden genoeg voor onze hoofdredacteur Esmée en ik om de Philips goLITE BLU lamp te testen! Elke ochtend staat 'ie nu naast mijn computer om die winter dip uit te komen! ;-)

Deze week bij de post een pakketje van Hunkemoller! Super blij met dit setje! Bedankt Hunkemoller!

Eindelijk kon ik onze eigen travel kit meenemen op reis! Gistermiddag ben ik samen met mijn zusje Elise naar Berlijn gereden om naar de beurs Bread & Butter te gaan en inspiratie op te doen in de stad! P.s. Wil je deze travel kit bestellen? Klik op de foto! Leuk cadeautje als een vriendinnetje op reis gaat toch?

Elise was goed voorbereid, naast ons navigatie systeem had ze ook nog een backup routebeschrijving uitgeprint. Een top reisleider! ;-)

Deutschland! Ik ben gisteravond aangekomen, dus volgende week alle Berlijn foto's in mijn diary én foto's van Parijs, want daar rijden we maandag voor een week naartoe!

Bis nächste woche! ;-)

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties