0

Amsterdam – Als er één geur is die doet denken aan de zomer, is het wel Sun van Jil Sander. Het moment waarop de temperaturen gaan stijgen, het veel langer licht blijft buiten en het leven een stuk leuker en makkelijker is.

De geur bestaat al sinds 1989, dus een klassieker kun je het wel een beetje noemen! Hoewel klassiekers natuurlijk blijvers zijn, heeft Jil Sander nu ook een limited edition versie van de bekende geur, genaamd Sun Eau de Soleil. De nieuwe geur is een stukje frisser dan de oorspronkelijke geur en is deze zomer in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. De geur bevat noten van bergamot en citroenschil, terwijl rode grapefruit zorgen voor een heerlijke frisse touch.

Ook de flacon is iets ander dan haar klassieke zusje: Eau de Soleil heeft niet een wit omhulsel, maar een heerlijke bruine gloed. Zo krijg je al helemaal het gevoel dat je een dagje op het strand hebt gelegen!

De 100 ml-flacon van Sun Eau de Soleil koop je voor € 39,50, dus ook nog eens een lekker zacht prijsje! Wij worden er vorlijk van!

Ook de campagne van de nieuwe geur is lekker fris en fruitig.

(www.jilsander.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties