0

Amsterdam – Lady Gaga heeft miljoenen fans. Alleen op Twitter volgen al meer dan 25 miljoen mensen de superster. Naast haar zangkwaliteiten is Gaga ook bekende om haar extravagante outfits en uiterlijk.

Nu kunnen alle fans een stukje van Lady Gaga thuis hebben en haar volgen in haar bijzonder stijl, zonder in een vleesjurk rond te hoeven lopen. Gaga lanceert namelijk binnenkort haar eigen parfum, genaamd ‘Fame’. De superster zou zichzelf niet zijn als er niet iets ontzettend anders was dan normaal aan dit parfum. Het is namelijk de eerste zwarte parfum ooit uitgebracht. Niet zo gek ook, want het ziet er niet heel appetijtelijk uit.

Qua kleur doelt Gaga op de zwarte ziel van roem. De zwarte substantie bestaat uit de zogenoemde ‘Tears of Belladonna’ wat druppels van een giftige plant inhoudt, het verpulverde hart van een tijgerorchidee, een zwarte sluier van wierook, verpulverde abrikoos, en de combinatie van de geuren van saffraan en honing druppels. In eerste instantie wilde Gaga dat het parfum zou ruiken naar bloed en sperma, maar dit idee werd al gauw afgewezen. Wel bevat de geur ook een monstertje van het bloed van Gaga zelf. Nogal een vreemde combinatie aan ingrediënten, mogen we wel zeggen!

Aangezien foto’s van de geur al begonnen uit te lekken, heeft Gaga het initiatief genomen om zelf alle foto’s en meer details op Twitter te posten. Op deze foto’s was te zien dat het flesje lijkt op een zwart ei dat aan de bovenkant wordt vastgehouden voor een gouden, puntige klauw. Very Gaga!

Bekijk de foto’s van Gaga’s Twitter hieronder en oordeel zelf; te eng of jouw nieuwe favoriete parfum?

Het eerste reclame beeld van het parfum

Het flesje en de verpakking van het nieuwe parfum

De aparte ingrediënten op de achterzijde van de verpakking

www.ladygaga.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties