0

Amsterdam – In de zomer zou je eigenlijk een heel andere geur moeten dragen dan de winter. Het is lekker warm buiten en het kan hierdoor zijn dat je parfum anders gaat ruiken dan je gewend bent. Ook is het leuk om een andere geur op te doen zodat je in een extra zomers humeur komt dankzij bijvoorbeeld kokos of fruit.

Escada creëert elk jaar met succes een limited edition zomerparfum en dit keer heeft het merk besloten om hun drie favorieten nogmaals terug te laten komen in de collectie. Deze geuren doen je denken aan New York, Rio de Janeiro en de Caribische eilanden en zorgen voor een zomers gevoel.

Sexy Graffiti (New York) is een lichte bloemengeur met rood fruit en als basis kasjmier, vanille en muskus. Rock’in Rio (Rio de Janeiro) ruikt naar piña colada dus ananas en kokosnoot. Island Kiss (Caribische eilanden) is een bloemenparfum gecombineerd met sinaasappel, passiebloem en mango.

Voor een eau de toilette van 50 milliliter betaal je 50 euro en van 100 milliliter 66 euro. De geuren zijn vanaf april 2012 te verkrijgen in de parfumerie.

www.escada-fragrances.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties