0

Amsterdam – Het nieuwe geurtje van Tommy Hilfiger, Eau de Prep Tommy Girl, is een damesgeur die terug gaat naar de preppy roots van het merk. Een accessoire in geurformaat, dat met haar uitstraling een langdurige indruk achterlaat: dat is is waar Eau de Prep Tommy Girl voor staat. En dat is eigenlijk alles wat we met een lekker geurtje willen bereiken toch? Of het nu bij het verlaten van de tennisbaan is of op een chique gala, het is de finishing touch van je outfit!

De flesjes Eau de Prep voor hem en haar

Tommy Hilfiger Eau de Prep Tommy Girl – ja, het is een lange naam maar we houden hem graag volledig – opent met witte rozen gevolgd door een hart van roze peper, groene appel en violette bladeren. Klinkt ons sprankelend en kleurrijk in de oren! Of beter gezegd in onze neus…

De heerlijk preppy campagne-foto

Klik hier voor de officiële Facebook-pagina en get prepped! Bestellen? Dat kan ook direct online bij Ici Paris XL. Hier vind je het geurtje ook nog eens met een fijne korting. Normaal kost een flesje Eau de Prep van 30ml €30, echter shop je hem in de webshop van Ici Paris XL al voor €27!

Get prepped!

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties