0

Amsterdam – Ben je al op zoek naar een heerlijk zomers parfum? BVLGARI komt met een nieuwe geurverrassing in de Omnia serie die misschien wel bij jou in de smaak valt.

De Omnia collectie bevat drie geuren en wij mochten de florale Eau de Toillete Coral een van dichterbij besnuffelen. De geur is gemaakt door Alberto Morrilas en voor hem is het een eerbetoon aan de rijkdom en verscheidenheid van de natuur, een ontmoeting tussen kleurrijke edelstenen en mythische bloemen.

Oftewel een heerlijke frisse bloemengeur, mede door een combinatie van waterlelies en gekleurde bloemblaadjes samen met waterextracten.

De parfum is in drie varianten te verkrijgen, namelijk 25 ml, 40 ml en 65 ml. BVLGARI Omnia Coral is te verkrijgen bij de bekende verkooppunten van het merk.

Wil je nog meer verwend worden? Schaf dan het hele Omnia Coral pakket aan samen met een gentle bodyscrub en een heerlijke bodylotion.

Er zijn drie verschillende geuren, dus ren naar de dichtsbijzijnde parfumerie om jouw lievelings Omnia parfum aan te schaffen.

www.bulgari.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties