0

09. VA BFC Memorial 27 SeptAmsterdam – Gayminded Nederland opgelet! Eind september zal een nieuwe Betty Ford Memorial plaats vinden. Zondag 27 september trekt de Villa Crew alles uit de kast om er een fantastisch spektakel van te maken!

De line-up bestaat niet zoals bij de meeste party’s uit vele dj’s maar uit slechts 1 gangmaker. Niemand minder dan Erick E. zal 6 uur lang zijn kunsten vertonen in een rijkelijk versierde ‘Betty Ford Clinic’. Met de precisie van een chirurg zal hij zijn cd’s aan elkaar draaien met naast hem ‘zusters’ MC Lady Bi en MC Miss Bunty die de zaal tot ongekende hoogtes zullen opzwepen.

In “Het Mortuarium” zullen Thunderpussy & DD King voor dodelijk goed feestvermaak gaan zorgen. Deze twee waren al aanwezig op de eerste Betty Ford Clinic in 2003 en zijn sindsdien niet meer weg te denken en krijgen! Ondersteuning krijgen de heren van DJ Rockid.

Alsof dat nog niet genoeg is kan je je laten behandelen bij het medisch bijstands team bestaande uit de entertainers van Entertainment Matters en Odette & Odille van Broeckhoest tot Zandterover.

Event:                               Villa Achterdeur
Datum:                              27 september 2009, 19:00 tot 01:00 uur
Locatie:                              Off Corso, Kruiskade 22, Rotterdam

* De Kliniek; Erick E (6 hr solo set), MC Lady Bi, MC Miss Bunty

* Het Mortuarium; Thunderpussy & DD King, Rockid

* Entertainment; Entertainment Matters en Odette & Odille van Broeckhoest tot Zandterover

Tickets: voorverkoop €16,00 (www.voorverkoop.net / Sister Moon / Shopper) Deur €18,00

Powered by www.beatjunkiez.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties