0

Amsterdam – Met de zomer op komst en het festival seizoen wat alweer van start is gegaan, hebben we een goed excuus om weer nieuwe outfits te kopen. Zo hebben wij er twee gezien, waarvan wij voorspellen dat iedereen deze wil dragen.

We hebben het al eerder gezegd dat het UK of Amerikaanse vlag t-shirt een ware musthave is. Dit wordt dan ook de eyecatcher van je outfit. Om de outfit een nonchalente rock touch te geven style je verder met basic items. Het lijkt dan net of je helemaal niet over je outfit nagedacht hebt. En dat effect willen we dan ook bereiken.

Je combineert het t-shirt dan ook met een jeans short of een zwarte mini rok. Bij de short maak je het nog meer rock om het te combineren met een flaphoed en een paar biker boots. Omdat de flaphoed bij de look uitverkocht is, hebben we voor een andere gekozen. Het mini rokje combineer je met een zwarte ronde zonnebril en houten met leren sandalen.

Wij zeggen kom maar op met de zomer en festivals. Benieuwd naar de look, bekijk de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

De outfit voor een festival

AX Paris Union Jack Flag Top bij Nelly.com voor € 29,95

Vero Moda Tomboy Denim Short bij Nelly.com voor € 38,95

Nelly Trend Amandine Hat bij Nelly.com voor € 27,95

DR Martens Pascal bij Nelly.com voor € 181,95

De outfit voor een dagje op het terras zitten

AX Paris Union Jack Flag Top bij Nelly.com voor € 29,95

Vero Moda Dani Mini Skirt bij Nelly.com voor € 19,95

Le Specs Wasteland bij Nelly.com voor € 71,95

Whyred Lashya Leather bij Nelly.com voor € 329,95

www.nelly.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties