0

Amsterdam – We zijn helemaal gek op fashion. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden en weten wij als geen ander. We houden er dan ook van om af en toe een fashionable comfortable outfit te dragen. Laten wij er dan ook weer eentje gespot hebben.

Wanneer je een hele outfit in camel kleuren stijlt, dan kom je heel relaxt over. Wanneer je zo over komt, dan voel jij je ook zo en dat is ook de bedoeling. Trek een jeans aan die niet knelt maar juist lekker los zit om je  benen. Een baggy jeans of chino is daarvoor de beste keuze. Daarboven trek je een oversized sweater aan. Deze moet niet te ruim zijn want we willen er natuulijk niet uitzien als een hobbezak. Om de look helemaal compleet te maken trek je er een paar zwarte All Stars bij aan.

Bij comfortabele kleding, gaan we ook voor een makkelijk kapsel. De stijl- en krultangen laten we liggen en we doen gewoon een pet of hoed op. Bij deze outfit staat de american baseball pet helemaal leuk. Stiekem hebben we toch een beetje nagedacht over de outfit maar wanneer je het draagt, lijkt het helemaal niet zo.

Ga ook voor die comfortabele look! Bekijk de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

Voor een relaxte dag een comfortabele outfit

Maria Kit Jeans bij Nelly.com voor € 169,95

Nina Print Jersey Sweater bij Nelly.com voor € 109,95

All Stars Canvas Hi bij Nelly.com voor € 82,95

Canvas Hat bij Nelly.com voor € 38,95

www.nelly.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties