0

Amsterdam – Het festivalseizoen is geopend. We hebben er allemaal zin in, maar het Nederlandse weer blijft onvoorspelbaar. Dat betekent dat je niet zomaar de deur uit kunt met dat ene leuke jurkje. Nee, een goede voorbereiding is het halve werk en de collectie van Ilse Jacobsen laat ons daarom niet in de steek.

Je weet het maar nooit, regen, wind, zon, het kan allemaal. Een absolute musthave op welk festival dan ook zijn regenlaarzen. Ilse jacobsen haar hornback laarzen zijn verkrijgbaar in allerlei zoete kleurtjes voor deze zomer. Leuk zijn de veters die je helemaal naar boven kunt rijgen.

Maar het kledingmerk heeft ook comfy sandalen, voor als de zon weer eens doorbreekt. Draag er een stylish maxi dress boven en je kunt ze door naar de cocktailbar voor een Strawberry Margherita. Als het echt warm is, kies je voor een korter jurkje of een tuniek in lichte kleuren, zodat je zo min mogelijk warmte opneemt. Gaat het toch regenen? Trek dan een knalroze regenjas aan! Ben je niet zo van de felle kleurtjes? De beige mini trench met drukknoopjes geeft een nonchalante uitstraling. Het maakt niet uit voor welke look je kiest, zolang je het maar naar je zin hebt. Party on!

Een musthave voor het komende festivalseizoen

www.ilsejacobsen.dk

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties