0

Amsterdam – Dat we er een nieuwe hotspot bij hebben in Amsterdam, in de vorm van The Harbour Club, wisten we natuurlijk al. Deze derde vestiging van het populaire concept is afgelopen maandag officieel geopend.

The Harbour Club Amsterdam is gevestigd op de unieke locatie van een oude wijnterminal. Een perfecte hippe plek om een avondje met vrienden door te brengen, voor een lazy sunday lunch of zelfs voor een zakelijk diner. BN’ers spotten kan er ook, zo is Sylvie van der Vaart er vorige week geweest met manlief Rafael en raadt zij ons de ‘Fruits de Mer’ aan, de signature dish van The Harbour Club.

Verder staan er ook vele cocktails op het menu, waar we op het uitgestrekte terras – onder het genot van een jam session van verschillende DJ’s – van kunnen genieten. Een soort minivakantie in onze hoofdstad! Woon je in een radius van 25 minuten van The Habour Club Amsterdam vandaan, dan is er de praktische thuisbrengservice. Tegen een vergoeding van slechts € 29,- worden gasten, in eigen auto, thuis gebracht. Laat de cocktails maar komen!

The Harbour Club Amsterdam

The Harbour Club Amsterdam

www.theharbourclub.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties