0

Fashion Hotel OpeningAmsterdam – Afgelopen donderdag opende fotomodel Frederique van der Wal samen met hoteleigenaar Harry Westers en zijn vrouw het Fashion Hotel Amsterdam.

In een splinternieuwe BMW Z4 kwam ze naar de Hollywood witte loper gereden. Daar knipte ze symbolisch in het bijzijn van ruim 500 gasten het lint door. Ook was er een preview van de zomer/winter collectie van Emporio Armani.

General manager Charles Vos over de opening: “Het was de laatste weken echt flink doorwerken en ik ben heel trots op eindresultaat. We hebben sinds de softopening een week geleden zelfs al de eerste paar honderd gasten gehad. Zonder de inzet van alle betrokken partijen en medewerkers was dit project nooit gelukt.”
Fashion Hotel

Met de opening van het Fashion Hotel Amsterdam, onderdeel van de WestCord Hotels, is niet alleen Amsterdam maar heel Europa een Fashion Hotel rijker. Het hotel richt zich helemaal op de fashionwereld en alle daaraan gerelateerde events. Met 260 comfortabele designkamers in fashionstyle is het hotel zowel voor een zakelijk als privé verblijf geschikt. Verder beschikt het hotel over een restaurant, binnentuin, terras, parkeergarage, verschillende vergaderzalen, wellness, fitness, solarium en niet te vergeten de SKYYbar. Een cocktailbar op de 11e verdieping, met een top uitzicht over de stad.
Fashion Hotel
Fashion Hotel
Fashion Hotel
www.westcordhotels.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties