0

Cosmic CowboysAmsterdam – Gisteravond opende Cosmic Cowboy officieel haar deuren van de nieuwe store aan de PC Hooftstraat. Wij waren natuurlijk van de partij! Nippend aan de champagne maakte wij samen met tout modeland een rondje door de winkel langs alle UGGS, minnetonka’s en ander moois.

Na 25 jaar was het winkeltje te klein geworden en besloot Cosmic Cowboys het groots in de PC aan te pakken. Deze stoere winkel is verdeeld over twee verdiepingen en de aankleding is origineel aangepakt. Er zijn bakstenen muren, houten kisten en er staat een rode schuurdeur aan de wand die niet te missen is. Op een hondenhok waren pantoffeltjes gepresenteerd en stoere boots met studs op planken aan de muur. Zo leuk waren de regenlaarzen met bontrandje. Maar bij binnenkomst werd onze aandacht eigenlijk al meteen getrokken naar de DJ, oké hij was ook leuk, maar het waren meer die glinsterende UGGS met diamanten achter hem!
Hondehok met Uggs Pantofels
Glitter Uggs

Nadat we alles gezien hadden, lekker van de hapjes hadden genoten en na de gebruikelijke smalltalk te hebben uitgewisseld met de mode mensen van Nederland was het tijd om de goodie bag in ontvangst te nemen. Heel unfashionable werden de lampjes op de jas geschoven en was het op de fiets naar huis om die goodies eens goed te bekijken!
De korte variant van de ibiza laarzen. Daar worden wij blij van!
Wil je meer weten over de winkel en de collectie? Kijk dan op www.cosmiccowboys.nl

(Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties