0

Amsterdam – Mango vliegt zeven fashion bloggers over naar Spanje om mee te doen met een styling wedstrijd. Internationale bloggers als Andy Torres (Stylescrapbook), Chiara Ferragni (The Blonde Salad) en Denni Elias (The Chic Muse) dingen mee naar die ene geweldige prijs.

De hippe dames kunnen namelijk een geldprijs van € 20.000 winnen! Maar eerst moeten ze hiervoor de komende maanden meerdere opdrachten succesvol afronden. De eerste is deze week in het El Hangar-design Center in Spanje waar ze elk twee looks moeten creëren die tevens op de microsite van Mango te zien is. Een hele week lang kun je stemmen, waarna de winnares € 5000 ontvangt die ze doneert aan een goed doel naar eigen keuze.

Over een maand moeten alle bloggers naar een Mango-event in eigen land om klanten styling tips te geven. Extra leuk: er gaat een fotograaf en cameraman mee. Op 26 april vind je de video’s en foto’s online, waarop weer kunt stemmen op jouw favoriet. De lucky girl haalt € 20.000 binnen en wordt tot dé It Girl van najaar 2011 gebombardeerd. Ook mag de winnares aanwezig zijn bij Mango modeshow die elk jaar plaatsvindt.

Stem op je favo fashion blogger

Succes voor de Amerikaanse Nathalie Suarez (www.natalieoffduty.blogspot.com), de Italiaanse Chiara Ferragni (www.theblondesalad.com), de Mexicaanse Andy Torres (www.stylescrapbook.com), de Spaanse Silvia Garcia (www.bartabacmode.com), de Engelse blogger Poppy Dinsey (www.wiwt.com), de Zweedse Lina (www.linadimoda.freshnet.se) en de Frans blogger Denni Elias (www.thechicmuse.blogspot.com).

www.mango.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties