0

Amsterdam – Maak dan gebruik van de Young Startup en open je eigen showroom/kantoor in de Brandboxx Almere. In de brandboxx zijn per direct verschillende units van Young Startup leden. Het kan een compleet ingerichte ruimte zijn of totaal casco. Voor de prijs van 250 euro per maand (excl servicekosten) open jij al je eigen showroom of kantoor.

Wat maakt het Brandboxx Almere zo uniek, dat zoveel fabrikanten, importeurs en agenten zich hier graag vestigen?

- De gebouwen zijn zeer uniek en staan op een goede zichtlocatie langs de A6

- Centraal gelegen en gratis parkeerruimte Brandboxx Almere is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken. Ook is er voldoende parkeerruimte en is deze gratis.

- Zakendoen in een professionele sfeer en ambiance kan hier op elk tijdstip van het jaar, vooral tijdens de maandelijkse Young Fashion week. Alle benodigde faciliteiten zijn voorhanden, zodat je optimaal kunt profiteren van dit unieke platform voor de modebranche.

- Young Fasion, Modern Woman en Jeans

In Brandboxx Almere zijn ongeveer 60 exposanten met in totaal 150 merken vertegenwoordigd uit het midden- en hogere segment op het gebied van Young Fashion, Modern Woman en Jeans, verdeeld in dames-, heren- en kinderkleding. Tevens zijn er diverse aanbieders van accessoires waaronder tassen, schoenen en bijoux.

Dit aanbod is zeer uniek en het komt maar zelden voor dat zo’n partij zicht opent voor Young Startup. Voor de kosten per maand hoef je niet wakker te liggen dus grijp deze kans!

WEGENS ENORME HOEVEELHEID AANMELDINGEN ZIJN ER HELAAS GEEN KANTOREN MEER BESCHIKBAAR.

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties