0

NEW NYE PARTY: Dress up party met MozartAmsterdam – Nog geen plannen voor New Years Eve? Maar wel zin om met een knalfeest het jaar 2010 in te luiden? Dan hebben wij een extravagant dansevent voor jou klaar staan!

Het grote feest Amadeus, dat wordt gehouden in het rijksmonument Felix Meritis in Amsterdam, staat geheel in het teken van de grootste componist aller tijden: Wolgang Amadeus Mozart. Amadeus leefde in de 17de eeuw, dus dat betekend grote pruiken, strakke korsetten en veel opera muziek! Maar geen paniek, saai wordt het zeker niet! Er zullen namelijk verschillende live acts en DJ’s aanwezig zijn, zoals Where Are The Boys en Victor Coral. Ook Diva MayDay zal voor de nodige entertainment zorgen, zij zal de gastvrouw van de avond zijn.

Het is wel de bedoeling dat je flink uitpakt qua kleding en accessoires, want je komt alleen binnen als je aan de dresscode voldoet: 17e eeuw, pruiken, jurken, maskers en korsetten.

Is dit feest echt helemaal jouw ding? Trek dan je meest extravagante dress uit de kast, leen een pruik bij je oma en knal gehuld in een17e eeuwse look 2010 in!

Wanneer: 31 december, 2009 van 21;30 tot 05:00

Kaartjes: Verkrijgbaar via www.mozartamadeus.nl voor een bedrag van €7,50

Waar: Rijksmonument Felix Meritis, Keizersgracht 324 in Amsterdam

(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties