0

I Love Fashion NewspaperAmsterdam -  Gisteravond kwam er eindelijk een antwoord op alle rode harten die de afgelopen weken overal in de stad opdoken. Missie I Love Fashion Newspaper completed! Voorafgaand aan de finale van Miss I Love Fashion News 2010 werd in de Panama onze allereerste I Love Fashion Newspaper gelanceerd. Christina Curry was speciaal overgevlogen uit Londen om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Voor deze speciale I Love Fashion News uitgave liet zij zich als Fashion Insider interviewen waarbij zij al haar fashion secrets aan ons onthulde.

Verder staat het krantje vol met de nieuwste trends en musthaves op het gebied van mode, beauty en lifestyle voor deze zomer. Wat mag er komend seizoen niet in je garderobe ontbreken, wat zijn dé nieuwe hotspots en wat zijn de beste beautytips en trics volgens de experts? Dit en veel meer lees je in de I Love Fashion Newspaper, een mustahave die niet in je handtas mag ontbreken!

Gisteren werden de eerste exemplaren al enthousiast in ontvangst genomen door de bezoekers van de Miss I Love Fashion News finale. Voor degenen die hier niet bij aanwezig waren, niet geterurd. Binnenkort zal de I Love Fashion Newspaper grootschalig verspreid worden.

I Love Fashion Newspaper

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties