0

BurberryAmsterdam – De najaarscollectie van Burberry  beloofd veel goeds. Deze winter gaat het om silhouetten en details bij het Britse merk. Bloemenprints en organische vormen brengen ons een stukje dichter bij de natuur.  Net als het kleurenpallet dat  vrij basis is van kleur met enkele felle kleuraccenten als geel, fuchsia en groen.

Burberry combineert in haar collecties verschillende materialen met elkaar, we zien een mix van leer, katoen en luxe stoffen als kasjmier en zijde. Verder vormen de ‘Slim leg pants’ en de pofmouwen belangrijke eyecatchers in de collectie. Uiteraard komt ook de trenchcoat aan bod en zien we details van quilting en de bewerking van studs voor een stoer accent.

Hoewel Burberry al heel wat jaartjes meegaat is het merk nog steeds erg populair onder de sterren. Emma Watson werd tijdens de opnames van Friday Night with Jonathan Ross in een prachtige jurk uit de Pre- Collection  voor Spring Summer 2010 gespot. Ook Eric Bana koos voor Burberry tijdens de premiere van  Funny People in Los Angeles.
Emma WatsonDat Burberry het ondanks de crisis goed doet blijkt uit de megastore Burberry heeft onlangs een nieuwe winkel in Singapore geopend. De winkel die een oppervalk van 815 vierkante meter telt is hiermee de grootste winkel van het merk in Zuidoost Azië. De winkel is vormgegeven volgens een nieuw concept waarin de klassieke Britse stijl op een hedendaagse manier wordt vertaald. (Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties