0

Amsterdam – Heb jij al gehoord van de nieuwste trend op nagellak gebied? Je nagels lakken is een klusje waar je even voor moet gaan zitten. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Met de Nail Wraps heb je in een handomdraai een hip designtje op je nagels.

Ook de celebs zijn al op de hoogte van deze trend. Katy Perry, Alexa Chung, Beyoncé en Rihanna werden ook al gespot met de nail wraps.

Je kon de wraps al in Engeland en Amerika kopen, maar nu komt Nail Rock met een hoop leuke motiefjes op de markt die ook in Nederland te verkrijgen zijn! Binnenkort gaat de website van Nail Rock online en kun je de wraps verkrijgen in drogisterijen, parfumerieën en betere webshops.

Metallic goud en zilver, slangenprint, polkadots je kunt het zo  gek niet bedenken of je hebt er wel een printje van. De wraps zijn geschikt voor zowel je handen als voeten en blijven op je handen gemiddeld een weekje zitten. Voor je teennagels ben je voor 14 dagen voorzien!

Lijkt deze nieuwe vorm van nagellak je wel wat? De Nail Rock verpakking bevat 24 nail wraps voor zowel de nagels van je vingers als je teennagels.

Dierenprint doet het altijd goed op de nagels!

Maar ook streepjes en polka dots doen het goed.

Vergeet ook niet de grafische printjes!

(www.modemusthaves.com)

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties