0

Amsterdam – Gisteren meldden we je al dat ook mogelijk is om organische nagellak remover te gebruiken om je nagels zo min mogelijk te beschadigen. Goed nieuws, want het is nu ook mogelijk om organische nagellak te gebruiken in plaats van de gebruikelijke chemische lakjes.

Het Franse merk So’Bio étic lanceerde eerder dit jaar een compleet organische nagellak lijn, die bestaat uit vijf verschillende kleuren: rood, framboos, goud-beige, roze-bruin en chocolade. De nagellak geeft je nagels een natuurlijke boost en zorgt ervoor dat ze gezonder worden.

De formule van de lak bestaat uit twee fasen, namelijk een olie- en een kleurfase. Je moet de lak eerst ook heel goed schudden voor gebruik. De olielaag bevat organische saffraan olie en helpt je nagels te versterken en beschermt ze tegelijkertijd. De kleurlaag bevat natuurlijke mineralen en parels en is super geconcentreerd waardoor de lak mooi blijft zitten.

Wel geeft het merk toe dat het lastiger is deze lak van je nagels te verwijderen dan andere ‘gewone’ nagellak. So’Bio is daarom bezig met de ontwikkeling van een nieuwe lijn organische lakjes, waardoor ook dit probleem zal worden verholpen. Deze lijn zal in september worden gelanceerd!

Zou jij liever organische nagellak gebruiken of ga je voor je vertrouwde lakjes?

Dit zijn de organische nagellakjes van So'Bio. Hoewel de kleuren vrij basic zijn, lijkt het ons een verademing voor de nagels!

(www.sobio-etic.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties