0

Amsterdam – Ook al is het winters weer buiten, wij dromen af en toe weg bij de gedachte aan de zomer. En daar horen natuurlijke vrolijke nagels bij. Kom in de hippie sferen met deze tie dye nail art. Op de blog van Ciao Bella vonden we deze leuke tutorial.

Wat je nodig hebt is witte lak, drie a vier aanvullende kleuren (in deze tutorial is paars, roze, fuchsia en babyblauw gebruikt), nagelstickers en een oud eyeliner borsteltje.

Zorg dat je alle dopjes van de nagellakken al open hebt staan. Als je tussen het lakken je handen teveel beweegt, kan het een rommeltje worden. De nagellak heeft namelijk een tijdje nodig om te drogen.

Breng eerst de witte lak aan op je nagels. Met een lichte basis zullen de felle kleuren nog beter uitkomen. Begin bij de binnenkant van je nagels en trek met de eerste kleur een diagonale streep. Doe dit met alle kleuren. Het maakt niet uit als de kleuren overlappen, omdat dit het echte tie dye gevoel geeft. Voor het speelse effect, kan je de kleuren bij elke nagel met elkaar afwisselen.

Doop, als de nagellak nog nat is, je eyeliner borsteltje in de nagellakremover (let op, niet teveel) en lak vanaf de basis verticaal over je nagels. Maak zo’n vier verschillende verticale lijnen per nagel en wacht daarna tot de nagels droog zijn.

Breng een topcoat aan over de nagels en gebruik het borsteltje om versieringen op te brengen, zoals sterretjes. Benieuwd naar de rest van de foto’s en uitleg op de blog? Bekijk ze hier!

We hebben speciaal voor jou wat nagellakjes uitgezocht waar je deze nail-art mee kunt maken. Klik op de foto om het item direct te bestellen!

China Glaze Electropop Nail Polish € 11,95 bij Nelly.com

Nouba Mini Nail Polish € 9,50 bij Nelly.com

Nails Inc Picadilly Circus Nail Polish € 18,50 bij Nelly.com

www.ciaobella50.com

(tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties