0

Amsterdam – Houd je ook zo van nail art, maar vind je de meeste tutorials te lastig of heb je er gewoon geen geduld voor? Wij hebben een vrij simpele maar toch prachtige nail art voor je gespot!

Op de blog van The Beauty Department vonden wij een tutorial voor Art Deco nagels. De jaren ’20 is momenteel een grote trend en bij deze decadente stijl hoort natuurlijk goud!

Naast een basislak heb je een gouden lak, een zwarte lak en een penseeltje nodig. Leg voordat je begint, alvast op een harde achtergrond (die je weg later weggooit) een dot gouden en zwarte nagellak en de penseel klaar. Lak eerst je nagels met een basislak, bijvoorbeeld in een brons bruine kleur.

Bepaal dan hoeveel boogjes je per nagel in goud wilt lakken. De grootte hangt ook af van je penseel. Lak de gouden nagellak tot de top van je nagels, ga door met het volgende boogje op je nagel en laat het drogen. Bepaal de dikte van de gouden boogjes en herhaal het lakken met de zwarte nagellak door grotendeels over het gouden gedeelte heen te gaan. Vergeet niet de topcoat als laatste aan te brengen.

We hebben natuurlijk op Nelly.com nagellakjes uitgezocht waarmee je deze nail art perfect kan namaken. Wist je al dat Nelly.com gratis verzend en je gewoon kunt betalen met Ideal? Klik op de foto’s om de kleurtjes direct te bestellen!

Viva La Diva Nail Polish Gold € 5,95 bij Nelly.com

Maybelline Professional Nail Polish Rosy Sand € 9,50 bij Nelly.com

Butter London Union Jack Black Lacquer € 19,95

www.thebeautydepartment.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties