0

Amsterdam – Inmiddels ben ik al een paar dagen verder.. Een paar kilo zwaarder weliswaar, maar dat was te verwachten! Afgelopen woensdag was mijn eerste ‘eet dag’! Dat was de heugelijke dag dat ik eindelijk een sinaasappel mocht eten.

Op het menu stond dat ik die dag 3 sinaasappels mocht eten en verse sinaasappelsap, maar met Koninginnedag en nacht in het vooruitzicht besloot ik toch ‘s avonds al een lekker soepje te gaan eten. En verbazingwekkend genoeg viel dat soepje ernstig goed!

De dag erna, toen ik eigenlijk een appel, sinaasappel en een rijstwafel mocht, besloot ik toch ook al een cracker te eten bij de
lunch! En ‘s avonds heb ik gewoon weer heerlijk meegegeten met de ‘gewone’ mensen! Totdat ik die Koninginnen nacht op de Noordermarkt stond en ineens enorme buik krampen kreeg en echt letterlijk moest rennen naar de wc. Maar zoals iedereen weet is een wc bereiken op Koninginnen nacht echt volstrekt onmogelijk.. na 10 min en tegen een kleine vergoeding van €1,- bereikte ik gelukkig nog net op tijd een hele fijne Dixi wc… Nog nooit ben ik daar zo gelukkig mee geweest!

Koninginnedag daarentegen verliep heel soepel, om 11uur had ik al mijn eerste broodje en prosseco’tje achter de kiezen en was ik ready to rumble!! Die dag en de dagen erna heb ik ook helemaal geen last meer gehad. Wel kan ik mezelf nog steeds verbazen over hoeveel ik van lekker eten houd… Hartstikke leuk dat detoxen, maar het was een keer en nooit meer!

De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 12: 61 kilo

Day 8, finally een sinaasappel (op de redactie)

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties