0

Amsterdam – Woohooo morgen mag ik 3 sinaasappels!! Ik kan niet wachten… Eindelijk een einde aan die ranzige groene poeder, sapjes etc.. Morgen begint het normale leven weer! Nouja, normale leven.. De eerste 3 dagen naar een normaal leven!

Ik heb het gehaald, ik ben er vanaf! Lig nu voldaan (nee niet van het eten) in mijn bed. Maar het idee dat ik morgen weer een sinaasappel mag voor het ontbijt is echt een groot feest! Het waren 7 lange dagen die ik echt niemand, die ook een beetje van eten houdt, kan aanraden! Ik vond het een martelling, zag er het nut niet meer van in en wilde echt een paar keer bijna stoppen.

De left overs....

Maarja, dan zie je weer het het effect als je ‘s ochtends op de weegschaal staat en dan besloot ik toch maar weer om door de gaan! De laatste dagen had ik ook echt steeds minder energie.. Dus ik hoop dat mijn sinaasappeltje morgen ochtend wonderen doet!!
Uiteindelijk voel ik me wel helemaal leeg en dus ook gedetoxed, het is een doorzetten maar het werkt wel. Nu kan ik na mijn 3 opbouw dagen weer beginnen met gezond eten en hoop ik dat ook vol te houden!!

De sinaasappels voor morgen!!

Maar het resultaat is er!!

De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 7: 59 kilo
Moeilijkheidsgraad: Ach, nu ben ik bijna klaar!!
Gevoel: Leeg, weinig kracht! Maar het idee dat ik die sinaasappel mag
geeft me weer energie!

Ik hou jullie op de hoogte……

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties