0

Amsterdam – Er lijkt geen einde aan te komen.. Ik heb geen fut meer, geen energie en ik voel me een dweil! Uitgeput lig ik om 21uur al in bed en heb het gehad voor vandaag! Maar ben wel klaar voor de dag van morgen!

Eindelijk begint morgen mijn laatste dag! Het heeft naar mijn idee wel lang genoeg geduurd, ik ben op.. Echt klaar om weer te eten! Nou mag ik dag 8 nog steeds niet alles eten, maar het feit dat ik weer verse jus en een sinaasappel mag doet mij deugd!

Vandaag stuitte ik toch echter op een probleem.. Al maanden heb ik geen internet thuis, wat op zich al een probleem is, maar normaal als ik niet op kantoor ben en ik echt moet internetten, ga ik altijd naar een broodjes tent bij mij in de straat waar gratis WIFI is. Ook vandaag dacht ik dat dat een goed idee was.. Tot ik met mijn laptopje in de hand voor de broodjes zaak stond en me besefte dat je daar iets kopen voordat je op internet mag. Aangezien ik alleen maar m’n sapje, thee en water mag..werd dat een beetje moeilijk en te verleidelijk.. Dus ik ben rechtsomkeer gegaan en heb maar een andere bezigheid gezocht!
Dit betekend helaas wel dat ik op het moment vanaf mijn iPhone dit verslagje aan het schrijven ben..

DE groene poeder.... Do I need to say more?!

Ik moet eerlijk toegeven dat dit wel echt de momenten zijn waarop ik me afvraag waar ik in hemelsnaam mee bezig ben.. Op dit moment is het enige enige wat mij motiveert, het feit dat ik geen afhaker wil zijn! Wie ergens aan begint, moet het afmaken ook!

Dus morgen gaan we de laatste sapdag tegemoet.. Eerlijk toegegeven.. Pretty heavy stuff!! Pfff

De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 6: 60 kilo
Moeilijkheidsgraad: Heavy!!
Gevoel: Light! Geen fut, geen energie, ik voel me een dwijl!

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties