0

Amsterdam – Wat duurt dit toch eindeloos… Nu aan het einde van dag 3 en er lijkt geen einde aan te komen!! Maar wel resultaten geboekt, wat dan wel weer motiverend is!

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik vandaag een beetje heb gesmokkeld.. Nee jongens, ik heb niks gegeten!! Maar stiekem wat minder siroop gebruikt in m’n sapje. Tja, ik heb het echt een beetje gehad met die vieze sap namelijk, en ik vond dat het wel mocht! Vrees alleen dat dat niet helemaal de bedoeling is.. je moet namelijk wel voedingsstoffen en calorieën binnen krijgen.. Maar ik beloof dat ik morgen weer keurig het recept zal volgen!!

Mijn ontbijt, heerlijk...

Vandaag was wel makkelijker dan gister, het begint een beetje te wennen. Behalve dan dat de groene poeder enorm laxeert en ik zo ongeveer 10 x per dag naar de wc moet en me misselijk voel. De honger is er in ieder geval een stuk minder! Tot we vanmiddag de wekelijkse vrijdag middag borrel hadden op de redactie van ILFN… Mijn collega Levine is jarig vandaag en die had even flink uitgepakt met lekker prosecco, olijven en heerlijke nootjes.. Zucht… Not for me!!

Het enige lekkere... TEA!

Ik begin me inmiddels een beetje af te vragen waarom ik dit doe.. Het is helemaal niks voor mij, ik hou veel te veel van lekker (maar ook slecht) eten… :( Maarja, eens in de zoveel tijd detoxen schijnt goed te zijn… en ik kan jullie natuurlijk niet teleurstellen!! Dus ik hou flink vol! Er is dan ook flink resultaat geboekt deze dagen, begint een beetje angstig te worden, maar het zal wel goed zijn!!

De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 3: 61 kilo
Moeilijkheidsgraad: Ach.. het gaat!
Gevoel: Ok, opzich wel energiek (heb ook alleen maar stik gezeten) en
niet zo hongerig!!

Nu lekker mijn bedje in en de uitslag van X factor kijken!! ;)

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties