0

Amsterdam – Nou, dag 2 zit er alweer op, ik duik zo lekker hongerig mijn bedje in. Ik moet wel zeggen dat het me tot nu toe nog erg meevalt.. Behalve dat ik vandaag gewoon bijna geen energie had om te fietsen, maar ze zeggen dat dat ook wel weer over gaat!

Vanmorgen ben ik mijn dag weer begonnen met de heerlijke groene poeder vermengd met water, daarna moet je wel goed je tanden poetsen want het stinkt enorm. Vervolgens op de redactie wat thee gedronken (let op, wel alleen de speciale kruidenthee), waarbij de Continue koekjes bij mijn collega’s de tafels over vlogen! Nou is er de laatste weken ook
een kleine koekjes verslaving opgewaaid bij de redactieleden van ILFN, dus het is moeilijk om de koekjes te ontwijken, maar.. het is me tot nu toe nog gelukt!!

Jammie jammie die Ahoornstroop...

Toen de thee echt bijna letterlijk uit m’n neus kwam besloot ik toch maar weer over te gaan op het sapje. Nou valt het sapje opzich wel mee, alleen moet je echt even de goede verhoudingen zien te vinden! Zo had ik er vanmorgen veel te veel cayenne peper door gedaan, waardoor het onwijs spicy wordt.. geen aanrader, maar ook van de ahoornstroop wil je niet teveel in je sapje hebben! Mijn nieuwe uitvinding is om gewoon eigenlijk water met veel citroensap te mengen en weinig siroop
en peper.. Maar ook deze versie heb ik morgen wel weer gezien vrees ik!

Loving my tea!

Zo een beetje afwisselend met thee en de sap ben ik mijn dag toch nog redelijk doorgekomen.. Het meest verleidelijke vind ik nog de snacks, een lekker zakje chips, koekjes, chocolatjes, ik wil het, ik wil het, ik wil het!!

Warning!! Do not try this at home!!

Mijn avond ben ik doorgekomen door middel van mijn grote held Mr. Pathe!! Filmpjes kan ik iedereen aanraden, dan denk je toch weer even 2 uur niet aan eten.. Zucht! Totdat je zoals ik nu lekker in bed ligt een beetje te tikken en je besteft dat je eigenlijk de hele dag aan eten hebt gedacht.. valt het dan wel mee!?!!

De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 2: 63 kilo
Moeilijkheidsgraad: Matig
Gevoel: Moe, uitgeput, koud!

En nu op naar dag 3… wat kan een week toch lang duren!!

www.citroensapkuur.nl

(Titia Cortlever)

Volg mij op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties