0

Amsterdam – Eigenlijk begon de nachtmerrie gisteravond al, toen ik mijn dag af mocht sluiten met een heerlijk glas water met groene poeder. Nou hoor ik jullie al denken… een glas water met groene poeder.. dat kan niet goed zijn! En nee dat is het ook niet!

Het ziet eruit als een vijver met stilstaand water dat vol zit met algen, maar het smaakt nog denk ik tien keer zo erg! Je kan het je niet voorstellen, maar ik drink dit vrijwillig, als onderdeel van mijn detoxing sap kuur!

De sapkuur die ik doe heet de Citroensapkuur van Stanley Burroughs. Deze kuur is ervoor bedoeld om alle afval en gifstoffen uit je lichaam te halen. Je moet het minimaal 7 en maximaal 10 dagen doen. Natuurlijk doe ik het niet meer dan 7 dagen, ik lijk wel gek!

Zo ging ik te werk...

Vol goede moed ben ik gister langs de Tuinen gefiets en heb de buit binnen gehaald:
- 1 a 1,5 liter pure C+ Ahornstroop van Madal Bal
- Cayennepeper
- Groene Poeder van Madal bal
- Kruiden theeen
- Mulit vitaminen (voor tijdens de opbouwdagen)
- Vers geperste citroensap
- Zuiver water

Dit is mijn ontbijt, lunch, diner en mijn tussendoortje

Vanmorgen begon de dag ook weer met de water en de groene poeder, waarna ik tot nu toe ongeveer 3 flesjes met de citroensap/ahoornstroop/ water/ cayennepeper heb gedronken, nog heel veel koppen thee en glazen water! Sounds good! Nou, dag 1 zit er inmiddels alweer bijna op.. Ik moet zeggen dat het op zich wel mee viel. Heb me gedurende de dag wel een beetje misselijk gevoeld en was echt stront jaloers op iedereen op de redactie die truffel taart aan het eten waren. Gelukkig was ik tijden het avond eten op een event, dus heb me goed bezig kunnen houden! Op naar dag 2… kan nu al niet wachten tot ik op dag 7 zit!

www.citroensapkuur.nl

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties