0

Amsterdam – Na een zware lange rit op mijn fietsje (wat normaal 10 min duurt), ben ik eindelijk zuchtend, hijgend en puffend op kantoor aangekomen! Jeetje… wat was dat zwaar. Ik weet niet meer waar ik de energie vandaan moet halen!

Ik kan jullie wel vertellen dat het weekend voor mij de zwaarste dagen waren.. Maar misschien ligt dat ook een beetje aan mijzelf! Ik begon zaterdag om 9 uur bij de IKEA, prima bezigheid dacht ik. Binnen no time stond ik alweer bij de kassa omdat ik zo ongeveer de enige in de hele IKEA was! Dat was niet de bedoeling, bij de kassa is namelijk ook de Hotdog verkoop en ja, zelfs om 10 uur ‘s ochtends was de verleiding gigantisch! Maar het is me gelukt!! Daarna op naar Loods 5, ook een heerlijke bezigheid. De hele ochtend heb ik totaal geen honger en ook (bijna) niet aan eten gedacht..

Maar… ‘s Middags ging ik naar de verjaardag van mijn collega, jawel een heuse BBQ en ook echt met de lekkerste hapjes. Alle hamburgers, kippenpootjes, aardappelsalade, tomaat mozzarella stokjes etc, etc… Nu ik er over praat loopt het water me alweer in de mond! Dat was dus even lastig.. iedereen lekker aan de wijn en ik stond daar lekker met mijn flesje sap! Uiteindelijk ben ik er zondag wel achter gekomen dat de feestjes en BBQ’s niet de moeilijkste tijden zijn. Zondag was ik alleen thuis en toen heb ik het bijna opgegeven! Ik zag het echt niet meer zitten, begreep ineens niet meer waarom ik dit nou allemaal doe en stond echt op het punt om naar de AH te lopen en een lekker broodje te halen! Gelukkig kwam mijn vriend net op tijd thuis om me tegen te houden.. en zo zit ik nu nog steeds aan mijn sapkuur…

Nog maar 1 dag te gaan hierna! En dan nooit maar dan ook nooit meer groene poeder en vieze sapjes. Wel eerst nog 3 dagen sinaasappels en appels.. :( Maar… ik ben wel 4 kilo kwijt! Woehooo!!!!
De feiten tot nu toe:
Startgewicht dag 1: 64 kilo
Gewicht dag 5: 60 kilo
Moeilijkheidsgraad: Ik wil niet meer!!!
Gevoel: Echt geen energie!! Verder voel ik me wel wat strakker!! :)
Kan niet wachten tot ik klaar ben!

(Titia Cortlever)

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties