0

Amsterdam – We blijven maar druk bezig met de ILFN webshop. Er komen steeds meer nieuwe en leuke spulletjes bij. Nieuw is de jewelry display waar je natuurlijk de peace armbandjes en al je andere sieraden op kunt hangen.

Het liefst dragen we alles tegelijk, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. We stoppen onze juweeltjes natuurlijk niet in een donkere doos. Nee, we mogen laten zien wat we hebben en dat kan met de jewelry display. De sieradenstandaard is in een zwarte stalen hartvorm en je kunt er oorbellen, kettingen en foto’s in hangen. Dé perfecte manier dus om jouw items te showen.

Nu we het toch over sieraden hebben, dan is er een armbandje die je zeker moet hebben. We hebben het natuurlijk over het peace armbandje. Met deze om je pols laat je zien dat je vredig op aarde staat, graag klaar staat voor anderen maar tegelijkertijd is je pols ook helemaal fashionable. Doe hem gewoon bij alle andere armbandjes die al om je pols hebt zitten. ‘s Avonds wanneer je naar bed gaat, kun je hem in je jewelry display hangen. Het peace armbandje is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, roze en turquoise en het peace symbool in zilver of goud.

De jewelry display kost € 14,95 en de peace bracelet € 4,95 en zijn beide verkrijgbaar in de ILFN webshop. Bekijk de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

ILFN Jewelry Display voor € 14,95

ILFN Jewelry Display voor € 14,95

Het peace armbandje is heel leuk te combineren met allemaal andere armbandjes

ILFN Peace Bracelet Elastic Snow White voor € 4,95

ILFN Peace Bracelet Elastic Lovely Red voor € 4,95

ILFN Peace Bracelet Elestic Hot Pink voor € 4,95

ILFN Peace Bracelet Elastic Bright Turquoise voor € 4,95

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties