0

Amsterdam – Eindelijk mogen we een musthave met jullie delen waar we op de ILFN redactie ontzettend trots op zijn! Vanaf nu kun je namelijk de enige echte limited edition ILFN leren biker jacket bestellen, die speciaal door ILFN founder & director Annic van Wonderen voor Goosecraft is ontworpen.

Waarom dit jasje niet in je najaarsgarderobe mag ontbreken? Ten eerste omdat deze limited edition leren biker compleet in de o-zo herkenbare I Love Fashion News stijl is ontworpen door Annic zelf. Gemaakt van het meest soepele, zwarte leer en met een waanzinnige, zwarte voering bedrukt met witte hartjes, is deze Goosecraft by I Love Fashion News biker een echt fashion basic! Het fashionable bikerjackje is bovendien voorzien van stijlvolle padded shoulders en doorgestikt in de vorm van het I Love Fashion News hartje en is met zilver of goudkleirige ritsen en knopen te bestellen. Hoe fabulous is dat?!

De campagne van onze ILFN biker jacket, waarin Annic zelf schittert!

En het leuke nieuws? Bij aankoop van één van de limited edition Goosecraft by I Love Fashion News bikers, ontvang je bovendien GRATIS een matching iPhone / Blackberry hoesje. Natuurlijk is ook dit bijpassende hoesje fashionproof: het heeft dezelfde ‘padded’ structuur in de vorm van hartjes als de Goosecraft  by I Love Fashion News biker. Bovendien zit er een ILFN hartje in goud of zilver op.

De Blackberry/Iphone hoes die je GRATIS bij je jasje verzonden krijgt!

De limited edition Goosecraft by I Love Fashion News biker wordt in beperkte oplage uitgebracht en is exclusief te koop via de I Love Fashion News webshop.

LET OP! De jasjes komen half oktober binnen, maar je kan nu al een jasje reserveren door ‘m nu in jouw maat te bestellen. Dat wil je niet missen toch? Klik op de afbeeldingen om de ILFN Biker Jacket direct online te bestellen!

De fabulous ILFN Biker Jacket

De voering van het jasje. Hoe schattig, met allemaal ILFN hartjes!

En het label! Wat zijn we trots!

Wat vind jij van onze limited edition Biker Jacket?

www.ilfnshop.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties