0

Amsterdam – Een short is een musthave voor komende zomer. We zien veel jeans shorts maar om nou allemaal in die lichtblauwe kleur te lopen, vinden we niet leuk. Wij hebben er dan ook eentje gevonden, die helemaal bewerkt is.

Het is een denim short in de kleur crème. Aan de onderkant is het gerafeld en overal zitten goudkleurige knoopjes. Verder is het helemaal bewerkt met kralen borduursels in de kleuren goud, wit, blauw en groen. Als finishing touch zitten er nog parels en schelpjes op. Zoals we al zeiden, totaal iets anders dan een lichblauwe denim short.

Deze is dan ook perfect om tijdens warme zomerdagen te dragen. Je haalt hiermee het beste zomergevoel in jezelf naar boven en je bent ook nog eens helemaal fashionable. Overdag kun je het combineren met een bikini top en een luchtige roze of blauwe blouse, een paar colourblocking slippers aan je voeten. Vergeet dan ook niet een strandhoed op je hoofd te doen. ‘s Avonds wanneer je op stap gaat, kan je het nog spannender maken door er een glitter top bij te dragen en een paar torenhoge stilleto’s. Deze musthave mag dan niet in je kast ontbreken.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden, bekijk de foto’s hieronder.

SuperTrash Shorts Pam bij WeLikeFashion.com voor € 159,95

SuperTrash Shorts Pam bij WeLikeFashion.com voor € 159,95

SuperTrash Short Pam bij WeLikeFashion.com voor € 159,95

www.welikefashion.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties