0

Amsterdam – Hoewel we nog blijven hangen in de droom dat ons huidje voor altijd zo strak zal blijven als nu is deze mini kit ons toch opgevallen. Filorga komt met een pakketje waarin de fijnste producten uit de Cosetherapie-lijn zijn gebundeld die onze huid strak en soepel houden.

Je kunt je gezicht heerlijk verwennen met deze face kit. Het bevat een verstevigende crème die de huid hydrateert en die je dagelijks kunt gebruiken. De crème zorgt ervoor dat je huid strak blijft. Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen! Heb je wat meer tijd s’ochtends? Probeer dan het Meso masker dat geïnspireerd is op medische behandelingen en je minstens zo’n stralende teint bezorgd. Voor je gaat slapen breng je royaal de nachtcrème op die ook in het pakketje zit. Deze heerlijke crème vernieuwd je bovenste huidlaag en werkt zo mee aan het herstel van je huid terwijl je slaapt. Ideaal!

Deze musthave kost €47,- en is te koop bij ICI Paris XL in een superleuk toilettasje. Zo heb je alle producten die je nodig hebt in één tasje voor een mooie prijs.

www.filorga.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties