0

SlovsAmsterdam – Trendsetters opgelet! Het was alleen nog maar een kwestie van tijd,  voordat deze must-have rage uit Rusland zou overvliegen naar Nederland. En na een lange vlucht zijn ze dan eindelijk geland, de Slovz! Deze unisex laarzen zijn tot aankomende trend van deze winter gebombardeerd!

Degene die een beetje bekend zijn met het Russische klimaat weten hoe extreem de winters daar kunnen uitpakken. Daarom zijn de Slovz zeer geschikt voor de meest barre weeromstandigheden. Neem ze dus gerust mee op wintersport want zelfs bij ijskoude tempraturen tot onder +/- 40ºC houden ze je voeten comfortabel warm. Wil je de laarzen een beetje oppimpen met jouw persoonlijke finishing touch? Schroom dan niet om je Slovz zelf korter te maken met een schaar of de rand om te slaan. Dit hoort namelijk volledig bij de traditie!

Beetje slaperig met je linkervoet in je rechterschoen gestapt? Met Slovz zul je daar in ieder geval nooit last van hebben. Door ze goed in te lopen gaat de laars naar je voet staan, is dat niet grappig?!
SlovsMet mooi weer en binnen draag je de Slovz gewoon zoals ze zijn, maar is het buiten nat en miezerig, of zijn de straten bezaait met ijs en sneeuw, dan gebruik je de bijbehorende Galoche. Deze rubberen overschoen heeft een antislipzool en beschermt je Slovz tegen water en viezigheid. Zo blijven je nieuwe favoriete boots lekker droog en mooi!

En de allerkleinste eigenwijze mode-iconen? Ook voor hen zijn er stylish kinder -Slovz! Als dat niet cool is?!

Voor verkoopinformatie: www.slovz.com

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties