0

Amsterdam – Het gaat goed met topmodel Sasha Pivovarova. We lieten je gisteren al weten dat ze een prachtige shoot heeft gedaan voor Vogue Paris, waarin ze gekleed ging als Madonna. Nu zal het mooie model ook haar debuut maken op het witte doek.

Binnenkort kunnen we de acteerkunsten van Sasha bewonderen in de nieuwe sci-fi film In Time, waarin ze zal schitteren tegenover niemand minder dan Justin Timberlake. Het grappige is dat hoewel Sasha jonger is dan Justin, zij zijn schoonmoeder zal spelen. Ook Amanda Seyfried, Cillian Murphy en Olivia Wilde hebben een rol in de film.

Het verhaal gaat over de toekomst en het idee dat alle mensen sterven op hun 25ste. Mensen kunnen in de film betalen om tijd te kopen en zo langer te leven. Wij zijn heel benieuwd, klinkt allemaal wel spannend!

The story, which is set in the future, focuses on the idea of ageing ending at 25. People in turn have to pay to buy back time, as they “replenish their clocks”. The new trailer sees the Vogue cover girl sport an auburn bob and a glamorous floor-length dress.

De film is vanaf oktober te zien in de bios. Ga jij kijken?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties